Πληροφορίες Παράδοσης

Αποστολή Προϊόντων

Η Εταιρεία συνεργάζεται με υπηρεσία μεταφορέων, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Για τον ακριβή χρόνο παράδοσης θα ενημερώνονται οι πελάτες και θα οριστικοποιείται αυτός κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας την ημέρα παράδοσης. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.
Παραγγελίες που πραγματοποιούνται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα, αναχωρούν από την αποθήκη την αντίστοιχη Τρίτη. Ενώ όσες πραγματοποιούνται Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη, θα αναχωρούν από τις αποθήκες μας Παρασκευή. Οι διανομές εντός Αθηνών θα πραγματοποιούνται Δευτέρα και Πέμπτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, τα δέματα θα στέλνοται αυθημερών της παραλαβής.
Προεξοφλήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης, δεν επιβαρύνονται με χρέωση αντικαταβολής 2,00€.
Αναλυτικά οι χρεώσεις για παραγγελίες που παραλαμβάνονται από τα καταστήματα των Αθηνών η τα συνεργαζόμενα πρακτορεία μας (εντός Αθηνών), βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα:

ITEM

€/pcs

Βρύση/Αξεσουάρ

3

Νεροχύτης

4

Πορσελάνη

4

Ντουζιέρα

5

 Θερμοσίφωνο 5
 Καμπίνα 5

Μπανιέρα

7

Έπιπλο Μπάνιου

10

Γωνιακή Μπανιέρα

15

Παλέτα

30

 

Για παραδόσεις κατ’ οίκον και για τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος, υπολογίζονται τα άνοθεν x2. Για νησιά, χωριά και πόλεις εκτός μεγάλων αστικών κέντρων, όπως και για ειδικά δέματα ή παλέτες, ενδέχεται η χρέωση μεταφικών αλλάξει. Για παραγγελίες που ξεπερνούν τη συνολική χρέωση των 300€, δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά.
Παρακαλούμε να σημειώνετε αν προτιμάτε κάποιο πρακτορείο στις παρατηρήσεις της παραγγελίας.

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.
 

Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
•    Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.
•    Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Powered By OpenCart
homeoutlet.gr © 2020