Εταιρία - Ιστορικό

Από το 1978 σηματοδοτείται η αφετηρία της συνεχούς και αναπτυσσόμενης πορείας της εταιρίας που εδώ και 40 χρόνια αποτελεί «συνώνυμο» της απέριττης πολυτέλειας, της ποιότητας και της αισθητικής.

Εδρεύουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο μοντέρνο και λειτουργικό εμπορικό κέντρο των 10.000 τμ. με άνετο parking όπου στεγάζουμε τον εκθεσιακό μας χώρο για μπάνιο, κουζίνα και έπιπλο, την έκθεση νεανικών επίπλων Black Red White, το Cash & Carry και την αποθήκη ετοιμοπαράδοτων υλικών. Επίσης θα μας βρείτε και στο κατάστημα μας 500 τμ. στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 70 και στο κατάστημα επίπλων Entos στη Λ. Κνωσσού 223 στο Ηράκλειο Κρήτης . Οι χώροι μας θα σας αγκαλιάσουν και θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά. Υλικά επένδυσης, δάπεδα, μπάνια, κουζίνες, έπιπλα για την κατοικία σας με την υπογραφή δημιουργών, τα οποία διακρίνονται από το ύφος και το προχωρημένο design που θα έφεραν τον τίτλο του "εκκεντρικού".

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες και εκσυγχρονιζόμαστε με πρωτοποριακές υπηρεσίες εξυπηρέτησης καθώς και με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών πάντα με επίκεντρο την ικανοποίηση των πιο ιδιαίτερων απαιτήσεών σας. To teamwork της Lemonakis Home αποτελείτε από designers, αρχιτέκτονες και έμπειρους πωλητές που θα μελετήσουν το χώρο σας για να τον διαμορφώσουν ιδανικά για σας. Δική μας αποστολή είναι να επιλέγουμε τα άριστα, άλλωστε

Design is our passion...

Powered By OpenCart
homeoutlet.gr © 2020